Minimum 15 kuverter
Menu I
Røget laks med urter, aioli og marineret salat
Perlehøne med 2-3 garniturer efter sæson og morkelsauce
Sæsonens dessert med vaniljeis
439,-
Menu II
Bagt rødtunge med sauterede grønt, urter og fiskefumé
Kalvemørbrad med 2-3 garniturer efter sæson og sauce financiere
Gateau Marcel med passionsfrugt, saltkaramel og vaniljeis
469,-
Fransk gastronomi
Vol-au-vent med skaldyr, trøffel og hummerbisque
Confit de Canard med pommes Aligo, haricots verts og sauce Gastique
Udvalg af franske oste
Créme Brûlée med vaniljeis
3 retter
kr. 469,-
4 retter
kr. 569,-
Smagen af Vestjylland
Sandgaardens fiskesuppe med fisk fra Thorminde Fisk
Oksemørbrad fra Vestkysten, 3 garniturer efter sæson og sauce financiere
Vesterhavsost fra Bovbjerg Fyr med malt og abrikos
Dessert efter sæson med vaniljeis
3 retter
kr. 469,-
4 retter
kr. 569,-