Restauranten

På vejen til Vesterhavet i den gamle velrenommerede badeby Søndervig ligger SANDGAARDEN.

Velkommen på SANDGAARDEN fra frokost til sent.

Restauranten har plads til 40 à la carte gæster.
Her kan De nyde en let frokost, en smørstegt rødspætte eller en større menu. Om eftermiddagen anbefaler vi vores hjemmebag til en kop kaffe, the eller varm chokolade. De er også velkommen til blot at nyde et glas vin eller en velskænket fadøl.

På varme sommerdage åbner vi dørene ud til Badevejs pulserende liv, Søndervigs hovedfærdselsåre til stranden og om efteråret spreder restaurantens pejs varme og hygge.

På restaurantens terrasse serverer vi, så snart vejret er til det. Øst, syd eller vest på terrassen er det næsten altid muligt at finde læ for vinden. Er det en smule køligt har vi tæpper til låns, så De alligevel kan nyde en Caffe Latte i den friske havluft.

Karnappen mod vest har plads til 25 à la carte gæster eller ca. 18 gæster i et selskab.

Lokalet på 1. sal er ideelt til selskaber fra 15 til 60 personer. Adgang til lokalet sker ad vindeltrappe i huset eller bred trappe bag huset. Toilet og garderobe forefindes i tilknytning til lokalet.

Lokalet på 1. sal har mødefaciliteter som projektor, lærred og trådløst internet til rådighed, så der er god mulighed for afholdelse af møder og konferencer.

Kontakt os gerne og aftal tid for at se vores faciliteter og få et uforpligtende forslag til Deres arrangement. Vi står naturligvis til rådighed med vejledning om menu- og vinvalg, og er åbne for Deres individuelle ønsker.