Om

Den 1. marts 2014 overtog vi Restaurant Sandgaarden efter Maj-Britt Karlsson og Kurt Kjær Jensen, det er for os en drøm, der er blevet til virkelighed, så vi fortsat må knibe os i armen for at mærke, at det er ægte.

Lars startede på Restaurant Sandgaarden den 1. april 2006 som kokkeelev efter at have arbejdet som tømrer i nogle år, men der manglede et eller andet, så derfor tog han springet og startede i lære som kok på Restaurant Sandgaarden.

Han mærkede hurtigt, at dette var et kald for ham og han følte sig hjemme i denne branche, så da han gik til svendeprøve i 2009 fik han udmærkede med bronze.

Efter endt læretid var det tid til at prøve noget andet, så han kom til Anlægspavillonen i Holstebro ved Dorthe og Lars Klüver, da på dette tidspunkt også havde overtaget Gæstgivergården Phønix. Det blev til et 1/2 år væk fra Restaurant Sandgaarden, men savnet blev for stort, så derfor kom Lars tilbage til Restaurant Sandgaarden til foråret 2010 som Kurts højrehånd.

Det er Lars´s 9. sæson på Restaurant Sandgaarden, så han ved, hvad han skal arbejde med og hvordan tingene skal fungere.

Tina startede i 1999 hos PriceWaterhouseCoopers i Holstebro som revisorelev, hvor hun sideløbende med sit arbejde tog en HD i Regnskab. Efter endt uddannelse kom hun i 2003 til Boligselskabet Holstebro i økonomiafdelingen, hvor hun siden 2011 var økonomichef. Efter overtagelsen af Restaurant Sandgaarden har hun fratrådt sin stilling, således at vi kan koncentrere os 100 % om driften af restauranten.

Vi glæder os til at byde velkommen på Restaurant Sandgaarden til såvel gamle som nye gæster sammen med vores personale.

På gensyn!