Køkkenskole 2017

Fredag den 3. februar 2017 afholdes årets køkkenskole på Sandgaarden, hvor du har mulighed for at komme i køkkenet på Sandgaarden og tilberede en spændende menu af udsøgte råvarer. Læs […]

læs mere

Nytårsmenu – ud af huset

Årets nytårsmenu består af 5 retter, der er klargjort til at færdigtilberede hjemme i ovnen og anrette på egne tallerkner. Der vil være en udførlig vejledning af nytårsmenuen af personalet […]

læs mere

Mortens aften

Vi fejrer Mortens aften med en lækker menu, der byder på sennepsbagt rødtunge, and på to måder og tarte tatin til kr. 395,- med tilhørende vinmenu til kr. 295,-

læs mere

Vildtaften

Lørdag den 5. november 2016 kl. 17.30 holder vi årets vildtaften på Sandgaarden, hvor menuen byder på svampe, hare, kron- og rådyr, ost og kastanjer ledsaget af tilhørende vine. Læs […]

læs mere

Rosévin

Sommeren er over os og det betyder, at der tilbringes tid på terrassen eller i haven med grill og hygge. Vi har Cheverny Rosé og Pinot Meunier Rosé som vores foretrukne […]

læs mere

Mors dags menu

Vi holder åbent hele dagen til mors dag, hvor det er muligt at forkæle sin mor med en udvalgt menu. Mors dags menuen er: Citrusmarineret laks med hjertesalat og syrnet fløde Unghanebryst […]

læs mere

Sandgaarden d´luxe

Vi introducerer nu Sandgaarden D´luxe, som vil forkæle dine sanser fra start til slut. Aftenen starter med bobler og snacks, efterfulgt af en 6 retters menu med tilhørende vine og […]

læs mere

Vi søger personale

Vi åbner snart dørene til den nye sæson og har derfor brug for yderligere personale til at være en del af teamet. Vi søger en selvstændig, faglig dygtig, uddannet og […]

læs mere

Køkkenskole

Lørdag den 6. februar og søndag den 7. februar 2016 afholdes der køkkenskoler på Sandgaarden, hvor der er rig mulighed for at komme i køkkenet og tilberede maden efter kyndig vejledning […]

læs mere