Local Cooking 2017

I årets udgave af local cooking deltager Sandgaarden sammen med 8 andre restauranter fra området, arrangementet løber af stablen torsdag den 24. august 2017 på Uddannelsescenter Holstebro. Det er Frederik […]

læs mere

Fiskemenu

Fiskemenuen byder på rødtunge med tomat, rygeost og urter, husets fisk med nye kartofler, grønt og fiskesauce, Thise Bernstein Grubé med stikkelsbær og malt samt bær med chokolade, marengs og […]

læs mere

Fars dag

Vi holder åbent på mandag den 5. juni 2017 kl. 12 – sent på grund af fars dag, så din far kan blive forkælet hele dagen.

læs mere

Fiskemenu

Fiskemenuen byder på : Kammusling med syrnet fløde, persille og valnødder Huset fisk med kartoffel, grønt og fiskesauce Arla Unika Oste med rabarber og malt Jordbær med appelsin, vanilje og […]

læs mere

Mors dags menu

Vi fejrer mors dag med en tre retters menu: Kulmuleterrin med jomfruhummer, urter og aioli Bagt rødtunge med nye kartofler, estragon og fiskesauce Rabarber med fløde, mandel og vaniljeis Kuvertprisen […]

læs mere

Åben vinkælder i påsken

Vi holder åbent vinkælder i påskedagene – skærtorsdag, langfredag, påskelørdag og påskedag – kl. 12 – 16. Der er en helt speciel påskekampagne på Cheverny Blanc og Cheverny Rosé til […]

læs mere

Påsken 2017

Vores åbningstider i påsken udvides til alle dage, vi holder åbent i vinkælderen i påskedagen, hvor der vil være mulighed for at smage udvalgte vin og købe vin med hjem […]

læs mere