Nye åbningstider

Vores nye åbningstider er tirsdag til lørdag kl. 12.00 – sent samt søndag kl. 12-16. Dog vil der være yderligere åbent på helligdage og i skolernes sommerferie.

læs mere

Goût de France

I anledning af Goût de France hylder vi den franske gastronomi med en menu, der byder på frølår, vinbjergsnegle, confit de canard, franske oste og profitrolles til kr. 395,-. Tilhørende […]

læs mere

Wining and dining

Lørdag den 3. marts 2018 får vi besøg af vinbonde Frederico fra vores italienske vinhus Le Calendre i samarbejde med Jesper Laursen fra Ideal Vin. Aftenen byder på fortællinger af Frederico […]

læs mere

Valentines dag

Onsdag den 14. februar 2018 fra kl. 17.30 serverer vi i anledningen af Valentines dag. Pocheret rødtunge med dild, østers, agurk og peberrod Perlehøne med brændende kærlighed, urter og sauce […]

læs mere

Køkkenskole 2018

Lørdag den 3. februar 2018 afholdes årets køkkenskole på Sandgaarden. Du kan komme i køkkenet sammen med Lars og hans personale til en hyggelig dag. Læs mere om arrangementet ved […]

læs mere

Årets nytårsmenu

Lad Restaurant Sandgaarden stå for maden til årets sidste aften, så i kan nyde en 5 retters menu med tilhørende vinmenu. Bliv fristet af menuen ved at klikke her og bestil årets nytårsmenu […]

læs mere

Julemenu

Årets julemenu byder på andebryst, dansk julegris og chokoladedessert og kan nydes alle dage fra kl. 17.30 mod forudbestilling. Se hele julemenuen ved at klikke her.

læs mere